Por cada mina una flor

Moulud Yeslem

Per cada mina un flor és un projecte artístic de sensibilització i consciència d’una cultura de pau que utilitza les arts com a eines de transformació social, per lluitar contra el mur de la vergonya i les mines antipersona al Sàhara Occidental.

El mur de la vergonya al Sàhara Occidental, va començar a construir-se en 1980, mesura 2.700 km de longitud i divideix el territori i milers de famílies des de la seva creació. S’estima que hi ha 7 milions de mines antipersona al voltant d’aquest mur, i cada any generen víctimes de mines, entre morts, amputacions i diversos ferits.

Aquestes flors, no són flors qualsevol, aquestes flors són l’exèrcit de milers de persones convençudes que la pau i la solidadridad són les nostres millors eines per a la construcció d’un futur millor, un futur en el qual cabem tots, un futur on no hi ha lloc per a cap tipus de violència, un futur, sense murs i sense mines.